1 Temmuz 2010 Perşembe


İnsanlar... Onlar gerçekten bazen doyumsuz olabiliyorlar. Elinden gelenin en iyisini yapmayacaksın o yüzden, hiç bir şey yapmayacaksın ki sonunda yenilgiye uğrama gibi bir durumun olmasın.. Zaten yapmamıştım diye avunabiliten olur hiç olmazsa.


Elinden gelenin en iyisini yapayım derken daha çok yıpranıyor insan. Bir sonuç bekliyorsun, güzel bir tepki belkide. Ama hiç bir şey yapmamış olsan düşünsene, ne bir beklentin olur, ne beklediğin olmadı diye bir yıkımın. Bunu istediğin her konuya oturt. Çok geniş bir kavram ama kalıp olarak bunu yaşam tarzı olarak belirlemesi zor. İşin ucunda komple yanlızlık var ondan da korkuyoruz bazen. 

Bu blog olmasa gerçekten boğulucam sanırım. Burası varda burada yazıp dertlerimi döküyorum içimi patır patır. Çünkü insanlar... Onlar hiç bir şeyi anlamazlar. Onlar beğenmez sevmez. Siz hiç yapamadığınız halde ödünler verirsiniz kendinizden ama karşı taraf o kadar saçma bir tepki verir ki. Farkıdna bile değildir bu verdiğiniz ödünün. İnsanlara bunu anlatamazsın da. Sinirlenirsin kavga edersin. Sonra bir de suçlu çıakrsın üstüne, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali. Hey allah sabır dilemekten başka çare yok...

0 yorum:

 

Copyright 2010 Absofuckinlutely....

Theme by WordpressCenter.com.
Blogger Template by Beta Templates.